Vergelijk energie aanbiedingen

Je wilt toch ook minder betalen voor je vaste lasten? Met het energie vergelijk van DeEnergieGids.nl kun je snel en eenvoudig de beste energie aanbiedingen met elkaar vergelijken. Het afsluiten van je nieuwe contract is geregeld in een paar minuten, daarna kan het besparen beginnen!

Vorig jaar stapte een record van ruim 17% van de huishoudens over. Goed te begrijpen als je weet dat je door over te stappen al gauw 200 tot 300 euro per jaar kunt besparen!

Maar geloof ons niet op ons woord en probeer ons vergelijk zelf uit.

Ons advies

Wij adviseren om een jaarcontract af te sluiten en ruim (ca. 2 maanden) voor het einde van dit contract weer rond te kijken naar nieuwe aanbiedingen. Dit lijkt omslachtig maar het vergelijken en overstappen (of sluiten van een nieuw contract bij je huidige leverancier) is slechts een paar minuten werk.
Wacht niet tot het huidige contract is afgelopen. Het contract wordt dan automatisch telkens met een maand verlengd, vaak tegen aanmerkelijk slechtere tarieven. De opzegtermijn is vaak ook een maand waardoor je dan al gauw 2 maanden meer zult betalen dan nodig is.