fbpx

Vergelijk Energie prijzen. Hoeveel kan jij besparen?

Met ons onafhankelijke energie vergelijk kun je snel en eenvoudig de beste energie aanbiedingen met elkaar vergelijken. Is de aanbieding met de welkomstbonus voordeliger of die met de iets lagere tarieven? Lage leveringstarieven of juist lage vaste kosten? Laat het door ons doorrekenen! We zetten alle energie aanbiedingen graag voor je op een rij.

Als je een keuze hebt gemaakt is het afsluiten van je nieuwe contract in een paar minuten geregeld. Daarna kan het besparen beginnen.

Achteraf toch spijt? Je hebt 14 dagen bedenktijd. In deze periode kun je je contract kosteloos en zonder reden afzeggen.

Vorig jaar stapte een record van ruim 17% van de huishoudens over.

Goed te begrijpen als je weet dat je door over te stappen al gauw 300 tot 400 euro per jaar kunt besparen!

Ook op zoek naar de beste energie aanbieding?

Zeker weten dat je niet teveel betaald?

Zelf kiezen hoe jouw elektriciteit wordt opgewekt?

Maar geloof ons niet op ons woord en probeer onze energie prijsvergelijker hieronder zelf uit. Ontdek welke energie aanbiedingen het voordeligst zijn voor jou situatie.

Waar op te letten bij energie aanbiedingen?

Wij adviseren om een jaarcontract met vaste prijzen af te sluiten en ruim (ca. 2 a 3 maanden) voor het einde van dit contract weer rond te kijken naar nieuwe aanbiedingen. Onze ervaring is dat je dan over de gehele looptijd van een contract vrijwel altijd het voordeligst uit bent.
Hoe precieser je jouw verbruik kunt schatten hoe beter wij ons vergelijk op jouw persoonlijke situatie kunnen afstemmen.