Vergelijk energie aanbiedingen

Kies voor groene energieJe wilt toch ook minder betalen voor je vaste lasten? Zelf kiezen hoe jou energie wordt opgewekt?

Met ons energie vergelijk kun je snel en eenvoudig de beste energie aanbiedingen met elkaar vergelijken. Het afsluiten van je nieuwe contract is in een paar minuten geregeld, daarna kan het besparen beginnen.

Vorig jaar stapte een record van ruim 17% van de huishoudens over. Goed te begrijpen als je weet dat je door over te stappen al gauw 300 tot 400 euro per jaar kunt besparen!

Maar geloof ons niet op ons woord en probeer ons vergelijk zelf uit;

Ons advies

Wij adviseren om een jaarcontract af te sluiten en ruim (ca. 2 maanden) voor het einde van dit contract weer rond te kijken naar nieuwe aanbiedingen. Dit lijkt omslachtig maar het vergelijken en overstappen (of sluiten van een nieuw contract bij je huidige leverancier) is slechts een paar minuten werk.
Wacht niet tot het huidige contract is afgelopen. Het contract wordt dan automatisch telkens met een maand verlengd, vaak tegen aanmerkelijk slechtere tarieven. De opzegtermijn is vaak ook een maand waardoor je dan al gauw 2 maanden meer zult betalen dan nodig is.

Contract Assistent

Omdat het tijdig verlengen van energie (en ook andere) contracten snel vergeten wordt raden wij aan gebruik te maken van een online contract assistent. Deze kan tijdig waarschuwen als een een contract gaat aflopen. Een voorbeeld van zo’n contract assistent is HalloRoos. Deze service is volledig gratis. Plaats je nieuwe contracten hierin en werk ze bij zodra er iets veranderd. Je vergeet dan nooit meer om een contract tijdig te verlengen.